Dit eeuwenoude Mexicaanse stoofpotje kwam pas internationaal op de kaart nadat het Amerikaanse leger er in de grensstreek mee in contact was gekomen. Vandaag is het een mondiale klassieker. Onze versie: kruidig West-Vlaams gehakt, verse groenten en een uitgebalanceerde kruidenmix. Van een smaakbommetje gesproken. Buen provecho!
Dit eeuwenoude Mexicaanse stoofpotje kwam pas internationaal op de kaart nadat het Amerikaanse leger er in de grensstreek mee in contact was gekomen. Vandaag is het een mondiale klassieker. Onze versie: kruidig West-Vlaams gehakt, verse groenten en een uitgebalanceerde kruidenmix. Van een smaakbommetje gesproken. Buen provecho!
West-Vlaams gehakt, chilipeper, tomaat, rode kidney bonen, maïs en flink wat kruiden.
De typische tex-mex keuken maakt flink wat zijsprongetjes. Met deze bereiding grijpen we terug naar het Mexicaanse origineel: mét gehakt. Chili con carne, as it should be.
Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie
De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.