Lourdes en de Costa Brava. Tot zover de exotische bestemmingen van Frans en Bertha. Dus mochten we voor deze bereiding gluren in het kookboekje van Kanteeya Seetrairat, chef van het befaamde restaurant Mama Thai. Een topbereiding: smaakvol, mild pikant en 100% Thais.
Lourdes en de Costa Brava. Tot zover de exotische bestemmingen van Frans en Bertha. Dus mochten we voor deze bereiding gluren in het kookboekje van Kanteeya Seetrairat, chef van het befaamde restaurant Mama Thai. Een topbereiding: smaakvol, mild pikant en 100% Thais.
Rode currypasta (huisgemaakt), romige kokosmelk, verse bamboescheuten en lekkere gebakken kippenreepjes maken het af.
Chef Kanteeya Seetrairat, of kortweg Kan, is in ons land een referentie op het vlak van Thai food. Ze brengt traditionele Thaise gerechten zonder compromissen en enkel met verse ingrediënten.
Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie
De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.