Vegan bolognaise

Bertha’s signature dish, maar dan met een tweedstrijdige twist. Geen vlees, maar een vervanger op basis van soja. Frans zou er niet mee kunnen lachen. Terwijl we vrij zeker zijn dat hij het verschil niet zou merken. Deze spaghettisaus is 100% vegan en staat bol van de smaak. Zelfs fervente vleesliefhebbers zijn er dol op.

Vegan bolognaise

Bertha’s signature dish, maar dan met een tweedstrijdige twist. Geen vlees, maar een vervanger op basis van soja. Frans zou er niet mee kunnen lachen. Terwijl we vrij zeker zijn dat hij het verschil niet zou merken. Deze spaghettisaus is 100% vegan en staat bol van de smaak. Zelfs fervente vleesliefhebbers zijn er dol op.

Verse ingrediënten

Typerend aan deze bolognaisesaus is de overweldigende aanwezigheid van heel wat fijngesneden groenten: champignons, tomaten, ui, wortelen,… Daardoor zit er heel veel bite in. Een smaakbom, getekend Bertha.

Bertha’s traditioneel recept

Het vlees werd vervangen, maar voor de rest is en blijft deze bereiding een oprechte ode aan oma Bertha.

Verpakking

Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons