Vegan carbonara

En Bertha nam Frans opnieuw in het ootje: ze maakte meteen ook een heerlijke Vegan Carbonarasaus. Exact dezelfde bereiding als de klassieke carbonara, maar dan met lichtgerookte vegan Speckjes op basis van soja waarbij je niet eens het verschil proeft met de vleesvariant. Een smeuïge, kazige roomsaus met pit, helemaal volgens de Italiaanse traditie bereid. Geniaal veelzijdig toch!?

Vegan carbonara

En Bertha nam Frans opnieuw in het ootje: ze maakte meteen ook een heerlijke Vegan Carbonarasaus. Exact dezelfde bereiding als de klassieke carbonara, maar dan met lichtgerookte vegan Speckjes op basis van soja waarbij je niet eens het verschil proeft met de vleesvariant. Een smeuïge, kazige roomsaus met pit, helemaal volgens de Italiaanse traditie bereid. Geniaal veelzijdig toch!?

Verse ingrediënten

Sjalotjes, kaas, room, vegan Speckjes en heel veel liefde.

Het recept

Dé klassieke bereiding uit het kookboek van de Italiaanse boerinnenbond.

Verpakking

Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons