Het belangrijkste ingrediënt van Bertha’s stoverij is: tijd. Of beter: geduld. Geduld om alle ingrediënten heerlijk langzaam te laten pruttelen. Net zolang tot alle smaken prefect op punt zijn… Ook hier weer niets dan lekkers: Rodenbachbier, lekkere groenten en… vegan rundstuckjes, verrijkt met vitamine B12 en ijzer. Een feestmaal, ook voor meatlovers!
Het belangrijkste ingrediënt van Bertha’s stoverij is: tijd. Of beter: geduld. Geduld om alle ingrediënten heerlijk langzaam te laten pruttelen. Net zolang tot alle smaken prefect op punt zijn… Ook hier weer niets dan lekkers: Rodenbachbier, lekkere groenten en… vegan rundstuckjes, verrijkt met vitamine B12 en ijzer. Een feestmaal, ook voor meatlovers!
Vegan rundstuckjes, heerlijk Rodenbachbier, verse ui, een pittige kruidenmix en een flinke klets mosterd. Dit alles zacht gegaard tot het water je in de mond staat. Aan tafel!
Een Bertha-klassieker, helemaal bereid volgens haar boekje. Met één uitzondering: rundstuckjes in de plaats van rundstukjes. Frans moest het eens weten.
Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie
De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.