Veggie balletjes in tomatensaus

Hét geheim van een goeie tomatensaus: de tomaten natuurlijk. Die moeten kwalitatief én vers zijn. Zo hebben we dat van Bertha geleerd. Het West-Vlaams gehakt hebben we wel vervangen door een veggie alternatief: gehackt op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer.

Veggie balletjes in tomatensaus

Hét geheim van een goeie tomatensaus: de tomaten natuurlijk. Die moeten kwalitatief én vers zijn. Zo hebben we dat van Bertha geleerd. Het West-Vlaams gehakt hebben we wel vervangen door een veggie alternatief: gehackt op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer.

Verse ingrediënten

Tomaten, tomaten en nog eens tomaten.

Het recept

Aan de receptuur van Bertha werd niet gesleuteld. Enkel de gehaktballen hebben we vervangen door een vegetarisch alternatief.

Verpakking

Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie

Interesse in onze gerechten?

De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.

contacteer ons