Hét geheim van een goeie tomatensaus: de tomaten natuurlijk. Die moeten kwalitatief én vers zijn. Zo hebben we dat van Bertha geleerd. Het West-Vlaams gehakt hebben we wel vervangen door een veggie alternatief: gehackt op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer.
Hét geheim van een goeie tomatensaus: de tomaten natuurlijk. Die moeten kwalitatief én vers zijn. Zo hebben we dat van Bertha geleerd. Het West-Vlaams gehakt hebben we wel vervangen door een veggie alternatief: gehackt op basis van soja, verrijkt met vitamine B12 en ijzer.
Tomaten, tomaten en nog eens tomaten.
Aan de receptuur van Bertha werd niet gesleuteld. Enkel de gehaktballen hebben we vervangen door een vegetarisch alternatief.
Vergeet niet, onze 2,5kg verpakking zorgt voor:
→ 42 dagen houdbaarheid
→ Constante hoogstaande kwaliteit
→ Handig in gebruik
→ 100% recycleerbaar
→ Duurzame CO² neutrale productie
De gerechten van Frans & Bertha worden bereid met het grootste respect voor grootmoeders keuken: enkel vers, enkel kwaliteit, enkel lokaal. Tel daarbij nog een pittige, eigentijdse touch.